HomeLet’s go, samen aan de slag!

Let’s go, samen aan de slag!

Boem, vastgelopen. Error, je weet het even niet meer. Geeft niks, dat overkomt iedereen. Mij ook. Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, start-up, maakt eigenlijk ook niet uit) loop je geregeld tegen je eigen grenzen op. Je komt tijd tekort, je hebt het veel te druk met werk wat je liever niet doet, je mist een partner in crime, en ondertussen vragen klanten het hemd van je lijf. Nee zeggen voelt misschien niet als een optie. Wat moet je dan wel? 

Hulp vragen. Vinden we allemaal lastig, want eigenwijs. Maar trust me, een frisse blik gaat je verder brengen dan die moegestreden hersens van je. Ik ben er voor je, en het kost je in beginsel een uur en geen geld. Ben je overtuigd dat je meer nodig hebt? Prima, ik faciliteer met liefde een brainstorm of strategische workshop. Nog niet voldaan? Ik analyseer je hele bedrijf en voorzie je van genoeg stof tot actie, daar kun je écht mee vooruit!

Ben je geen ondernemer, maar marketeer of manager van een team? Ook dan kan ik je voorzien van advies. Zet de eerste stap en stel mij dé vraag over jouw business waar je al weken mee rondloopt.

No time to waste

Kies wat bij jouw uitdaging past

0

/value based

v.a. €

950

/rapport

Afbeeldingen van de blokjes: sommige zijn van storyset on Freepik | Eentje is van pikisuperstar on Freepik |

Afbeeldingen in de blokjes:
Image by storyset on Freepik

Gratis tips en advies

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Mis geen toffe boeken, handige korte tips, een wakker-schud-momentje of een artikel met een kijkje in de keuken. Maximaal 1x per week, minimaal 1x per maand. Doen!

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.