Weer een stap !

17/11/2023

Annelies heeft mij goede adviezen gegeven waar ik weer mee verder kan. Bedankt!

Avatar for Gerard de Bruin
Gerard de Bruin

Een gesprek boordevol inspiratie

28/09/2022

Het adviesgesprek bij Annelies heeft mij een bak aan inspiratie opgeleverd. Ik liep vast op hoe ik mijzelf als designer het beste kan presenteren binnen een sollicitatietraject. Met Annelies heb ik hierover gesproken. Zij wist constant met de juiste kritische vraag te komen, waardoor mijn eigen antwoorden op de proef gesteld werden. Daarnaast liet ze genoeg ruimte over om mijn gegeven antwoorden bij te stellen naar mate het gesprek vorderde. Ik heb het gesprek als inspiratievol en vertrouwd ervaren. Het maakt niet uit met welke adviesvraag je bij Annelies aanklopt, met haar ervaring weet ze je altijd met passende tools verder te helpen. Ik heb nu duidelijk wat mijn vervolgstappen zijn.

Avatar for Lisa
Lisa

Een hoop nieuwe inzichten, genoeg nieuwe dingen om weer aan te werken!

08/07/2022

Goed gesprek gehad met Annelies. Veel nieuwe inzichten gekregen die Annelies vanuit haar helicopterview gaf. Genoeg nieuwe dingen op de to do list.

Avatar for Stijn
Stijn

Waardevol

30/11/2021

Voor een interne sollicitatie was ik op zoek naar een fris perspectief op hoe dit goed aan te vliegen. Annelies wist me zowel goed te prikkelen met de juiste vragen als mij op verschillende vlakken van goed advies te voorzien. Erg blij met deze waardevolle sessie en de verkregen nieuwe inzichten. Kan Annelies zeker aanraden!

Avatar for Léon
Léon

Heldere lijnen uitgezet in goed gesprek

15/11/2021

ZZP’en kan een eenzame business zijn en als je een koerswijziging overweegt (of eigenlijk al aan het inzetten bent, zoals in mijn geval) is het fijn om je strategie te kunnen toetsen aan de kritische blik van een ervaren outsider. Dat lukte heel goed en ik kon in een uurtje (nou ja, 71 minuten) met Annelies een goede schets maken van het pad dat ik het komende jaar moet gaan volgen.

Annelies denkt praktisch, formuleert helder en past geen vaste ‘malletjes’ op je toe. Ze denkt echt mee, stelt kritische vragen en komt met creatieve oplossingen. En het is ook nog gezellig!

Avatar for Bouke
Bouke
Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.