HomeWat ik doeAdviesReviews

Reviews

Een hoop nieuwe inzichten, genoeg nieuwe dingen om weer aan te werken!

Rated 5 out of 5
08/07/2022

Goed gesprek gehad met Annelies. Veel nieuwe inzichten gekregen die Annelies vanuit haar helicopterview gaf. Genoeg nieuwe dingen op de to do list.

Avatar for Stijn
Stijn

Waardevol

Rated 5 out of 5
30/11/2021

Voor een interne sollicitatie was ik op zoek naar een fris perspectief op hoe dit goed aan te vliegen. Annelies wist me zowel goed te prikkelen met de juiste vragen als mij op verschillende vlakken van goed advies te voorzien. Erg blij met deze waardevolle sessie en de verkregen nieuwe inzichten. Kan Annelies zeker aanraden!

Avatar for Léon
Léon

Heldere lijnen uitgezet in goed gesprek

Rated 5 out of 5
15/11/2021

ZZP’en kan een eenzame business zijn en als je een koerswijziging overweegt (of eigenlijk al aan het inzetten bent, zoals in mijn geval) is het fijn om je strategie te kunnen toetsen aan de kritische blik van een ervaren outsider. Dat lukte heel goed en ik kon in een uurtje (nou ja, 71 minuten) met Annelies een goede schets maken van het pad dat ik het komende jaar moet gaan volgen.

Annelies denkt praktisch, formuleert helder en past geen vaste ‘malletjes’ op je toe. Ze denkt echt mee, stelt kritische vragen en komt met creatieve oplossingen. En het is ook nog gezellig!

Avatar for Bouke
Bouke

Slimme helicopterview van Annelies

Rated 5 out of 5
18/06/2021

Al jaren volg ik Annelies, maar na de marketingsessie heb ik nu eindelijk ook een hoofd erbij. En dat is een erg slim hoofd!

Annelies kan als een helicopter het probleem tackelen waar we tegenaan lopen, en meteen wat oplossingen bieden.

Zin in om er meteen mee aan de slag te gaan met haar marketing- en strategieadviezen.

Avatar for René
René

Waardevol marketing advies voor iedere ondernemer

Rated 5 out of 5
18/05/2021

Ik ben net terug van een wandeling met Annelies. Mijn hoofd loopt over van de ideeën en ik heb een belangrijke beslissing kunnen nemen. Maandenlang had ik in kringetjes nagedacht over de ontwikkeling van mijn eigen merk. Tijdens de wandeling ordende Annelies mijn gedachten, begreep mijn dilemma en kwam met pakkende voorbeelden over hoe ik een keuze zou kunnen maken. Kortom een enorm waardevolle wandeling. Daarnaast is het ook nog eens een heel gaaf mens. Ik kan Advies van Annelies van harte aanbevelen.

Avatar for Sebastiaan Hooft
Sebastiaan Hooft