HomeLet's go, samen aan de slag!Advies voor ondernemers

Advies voor ondernemers

1 uur gratis* advies

Advies van Annelies is er speciaal voor ondernemers. Met specifieke focus op zzp’ers en ondernemers met een team tot 10 personen ongeveer, die wel eens een onafhankelijk sparring partner kunnen gebruiken. Ben je vaak in je eentje aan het worstelen? Mis je iemand om mee te overleggen? Dan ben ik er voor je. Plan me in op een moment dat voor jou handig uitkomt. We praten een uur over jouw uitdaging, vraag of probleem. Vertrouwelijk. Zonder regels. Wat ik van jou vraag: sta open voor mijn visie. Ik geef je praktische handvatten, scenario’s, ideeën, stappen die je kunt zetten. Jij bent daarna aan zet. Ben je er klaar voor om een boel inspiratie op te doen? Dan hoor of zie ik je binnenkort!

Annelies kan als een helicopter het probleem tackelen waar we tegenaan lopen, en meteen wat oplossingen bieden. Zin in om er meteen mee aan de slag te gaan met haar marketing- en strategieadviezen.
René
ZZP SEO Consultant

*Value based: jij bepaalt wat het waard is

Advies van Annelies is geschikt voor de kleine portemonnee. Als je net begonnen bent met je onderneming, kan ik me voorstellen dat het geld nog niet tegen de muren klotst. Een vergoeding die ook voor jou passend is, vind ik voldoende. Het mag ook in natura! Zo heb ik van geld tot een fles whisky, tot cadeaubonnen en boeken gekregen. Ik help je graag en ik weet uit ervaring hoe fijn het is als je je even geen zorgen hoeft te maken om de zoveelste factuur. Wat niet wil zeggen dat Advies van Annelies dan ook weinig waard is: integendeel! Ik geef je een uur lang mijn onverdeelde aandacht. Mijn kennis en expertise deel ik met je, je mag alles aan me vragen. Ik word al blij van een welgemeende dankjewel (en een positieve review natuurlijk).

Business modellen

Twijfel over je business model? Ik denk met je mee en geef richting.

People management

Je team uitbreiden, een afdeling starten, hoe ga je dat doen? Ik geef suggesties.

Time management

Superdruk, maar geen idee hoe je dat kunt verminderen? Ik kijk met je mee.

Marketing

Je hebt een briljant product of unieke dienst, maar het loopt niet. Ik adviseer en geef tips.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zo'n sessie?

Simpel. Wij bellen via Zoom, Teams, Skype, Google Meet of gewoon telefonisch met elkaar. Van te voren stuur je mij kort de omschrijving van jouw uitdaging of vraag. Dan kan ik mij alvast een beetje inlezen en wat inspiratie opdoen. Tijdens het gesprek leg je mij nog eens uit wat je nodig hebt om verder te kunnen. We brainstormen, kijken ondertussen als het nodig is op allerlei sites, en drinken wellicht een bakje koffie of glaasje water. Al doende komen we vanzelf op nieuwe inzichten en ideeën.

Wat moet ik voorbereiden?

Kom in elk geval met een zo concreet mogelijke vraag of probleemstelling. Als je die van te voren met mij deelt, kan ik me ook voorbereiden. Verder: wat je nodig hebt tijdens het gesprek is een kladblok of opschrijfboekje. Jij noteert wat je meeneemt uit het gesprek. Dat doe ik niet voor je. Waarom? Omdat jij bepaalt wat belangrijk is voor jou en wat je wilt onthouden. Door het op te schrijven, onthoud je alles tevens beter en blijft het beter in je systeem hangen. Als ik een heel verslag tik, of een adviesrapport schrijf, is de kans groter dat je er maar een paar dingen uit opneemt en de rest verdwijnt in de la. We doen het lekker pragmatisch!

Hoe kan ik je betalen?

Gewoon een welgemeend dankjewel is absoluut voldoende. Maar, als jij mijn advies en tips waardevol vindt, dan stuur ik je met liefde een factuur of betaallink van PayPal, Tikkie of betaalverzoek van de bank voor een bedrag wat jij passend vindt. Dan kun je het misschien nog afschrijven als bedrijfskosten ook 😉 Ook andere vormen van waardering vind ik helemaal prima. Een review achterlaten vind ik tof, Advies van Annelies doorgeven aan anderen nóg toffer, een goed bedacht cadeautje mag ook (hier, link naar Lijstje.nl). Wees creatief ;-).

Je kunt het bedrag wellicht declareren bij je manager of als aftrekpost opgeven bij de belastingen.

Waarover kunnen we sparren?

Veelvoorkomende thema’s tot nu toe zijn: people management, time management, marketing en business modellen. Van hoe breid ik mijn bedrijf uit, tot hoe zorg ik dat ik weer kan gaan doen wat ik leuk vind? Maar ook: ik kan zelf niet zoveel met mijn website, hoe los ik dat op? Eigenlijk alles waarvan je ’s avonds in de auto terug naar huis, of in je eentje op de bank, nog over na zit te denken.

Overtuigd? Plan vandaag nog jouw gratis sessie! 

Een eerlijke sessie, waarin Annelies me o.b.v. ervaringen en creativiteit hielp met een aantal uitdagingen die ik in m’n werk tegenkom. Zeker waardevol! Eerste actiepuntje is (na een aantal dagen) al opgepakt. Thanks!
Martijn Hoving
Eigenaar SEO bureau

Gratis tips en advies

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Mis geen toffe boeken, handige korte tips, een wakker-schud-momentje of een artikel met een kijkje in de keuken. Maximaal 1x per week, minimaal 1x per maand. Doen!

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.