Meekijken, meehelpen

Twee keer per maand een sessie van 2 uur om het te hebben over jouw uitdagingen. Ik help je met mijn kennis en ervaring. Dat is mentoring van Annelies. Ik duik mét jou in je business en samen werken we aan dingen die je lastig vindt. We oefenen met gesprekken, we stellen samen een functieprofiel op als dat nodig is, we zorgen samen dat je agenda lekker werkt voor je, en we stellen de contouren op voor plannen, als dat nodig is.

Wil je 2 uur lang je gal spuien over hoe vervelend het is om ondernemer te zijn? Dat mag ook, maar mijn doel is wel om na die 2 uur naar huis te laten gaan met handvatten. Zorgen dat je weer stappen kunt zetten, dat je weer over de muur kunt kijken, even vooruit kunt. Dat doen we samen. Jij doet natuurlijk het meeste werk, het is immers jouw onderneming. Dat we 2 uur de tijd hebben, schept meteen voorwaarde om het efficiënt en effectief te gebruiken.

Wat denk je, iets voor jou?

In overleg bepalen we de lengte van de periode voor de mentoring. We plannen de afspraken vooruit in en ik stuur je reminders vooraf, ook als we bijvoorbeeld afgesproken hadden huiswerk te doen. De afspraken kunnen op locatie op jouw kantoor, of we doen het in een rustig cafeetje of we wandelen. Per keer kijken we wat handig is om te doen.

Neem contact met me op als je meer wilt weten.

PS: deze pagina wordt nog verder aangevuld

Gratis tips en advies

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Mis geen toffe boeken, handige korte tips, een wakker-schud-momentje of een artikel met een kijkje in de keuken. Maximaal 1x per week, minimaal 1x per maand. Doen!

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.