HomeLet's go, samen aan de slag!Copywriting

Copywriting

Van webcopy tot redactie

Teksten schrijven is mijn eerste en langste liefde. Als kind schreef ik al verhaaltjes en met Nederlands op de middelbare school haalde ik altijd negens en tienen. Met tekst kun je onwijs veel zeggen én tegelijkertijd niet zeggen. Ik schrijf daarom nog steeds graag en doe dat ook met liefde in opdracht. 

Als marketeer is het handig als je ook een goede tekstschrijver bent, heb ik ontdekt. Voor zowel contentmarketing als SEO is creatief schrijven een must. Teksten zijn immers heel zichtbaar, ze moeten iets raken bij de doelgroep. Een paar verkeerd gekozen woorden of een spelfout kunnen ervoor zorgen dat je de boodschap precies niet goed overbrengt. Ik durf van mezelf wel te stellen dat ik in korte tijd de toon van een organisatie begrijp. Dat zorgt ervoor dat ik vervolgens goed passende teksten voor diverse doeleinden en doelgroepen kan schrijven.

Meer weten? Neem contact met me op.

Waar kun je me voor inzetten?

Het liefst werk ik aan concrete projecten, zoals de teksten voor een website, teksten voor op een landingspagina, een blogserie, of een artikel voor in een magazine. Wat ik ook erg leuk vind, is redigeren. Bijvoorbeeld redigeren van een whitepaper, redigeren van boeken, of andere long copy.

Korte teksten voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, social media posts, posters, flyers en ander materiaal met minder tekst, vind ik vooral fijn voor tussendoor, maar je maakt me er minder blij mee. 

Nieuwsbrief

Mis geen enkel advies

 

Enkele keren per maand deel ik verhalen uit de praktijk met je, korte tips, handige/goede boeken en artikelen die ik zelf ook interessant vond.

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.