In 3 uur concrete uitwerking

Boek een ochtend, middag of avond en aan het eind van het dagdeel heb je concreet uitgewerkt hoe je verder moet. We doen hiervoor eerst een korte intake van een half uur. Daarin leg je uit wat je aan het einde van de workshop voor elkaar wilt hebben. Dan ga ik daarna bedenken hoe we dit het best en snelst kunnen doen. We doen dit 1 op 1 of met een klein team, op locatie, in een ruimte die daarvoor geschikt is. Dat kan zijn bij jou op kantoor, of dat je hiervoor een externe ruimte boekt. Het is handig om een whiteboard of vergelijkbaar te hebben.

Waar je tijdens een brainstorm nog niet echt aan de uitwerking toe komt, is het doel van deze workshop om júist tot een uitwerking te komen. Ik denk namelijk dat jij als ondernemer ideeën te over hebt. Mogelijk ontbreekt het aan tijd en focus om eens een idee uit te werken. Het kan ook zijn dat je al eerder een adviessessie bij mij hebt gehad en dat je naar aanleiding daarvan iets nader wilt uitwerken. Daar is een workshop voor.

Voorbereiding

Om zo goed mogelijk een workshop in elkaar te zetten die jou echt iets oplevert, is het belangrijk dat je tijdens onze intake met een concreet doel komt. Alleen zo kan ik goed bepalen of en waarmee ik je kan helpen. Ik lees mij zo goed mogelijk in op jouw bedrijf en branche, leer jouw website kennen, en ik probeer jou een beetje in te schatten. Wat je mag verwachten is een frisse blik op jouw uitdaging, niet gehinderd door de realiteit van elke dag. Wat ik van jou verwacht is dat je tijdens de workshop open staat en áán staat, dat je buiten de gebaande paadjes durft te treden en aan oplossingen durft te denken die je misschien nog eng vindt.

Een plan

Hoe kom je van hier en nu tot een bepaald doel over enkele maanden?

Een business model

Bestaand of nieuw product, prijsstelling, doelgroep, we werken het uit.

Marketingmix

Hoe bereik je je doelgroep en met welke boodschap precies? Komt goed!

Team en rollen

Welke mensen in welke rollen heb je nodig voor groei? Profielen opstellen!

Dit en nog veel meer kunnen we prima in 3 uur uitwerken. Alles waar we niet aan toekomen, kunnen we een andere keer verder oppakken, of pak je zelf op binnen je bedrijf. Ik help zo goed mogelijk op weg.

Heb je nog vragen hierover? Stel ze gerust

Gratis tips en advies

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Mis geen toffe boeken, handige korte tips, een wakker-schud-momentje of een artikel met een kijkje in de keuken. Maximaal 1x per week, minimaal 1x per maand. Doen!

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.