HomeWat ik doeRapport

Rapport

Websitereview

Ook jij vraagt je vast wel eens af of je alles uit je website haalt wat er in zit. Of je niet teveel pagina’s hebt, of wel duidelijk is wat je doet of verkoopt. Misschien ook wel of het design goed werkt of dat je nog iets over hebt gezien. Zijn de teksten niet te lang of juist te kort, of te moeilijk geschreven? Is duidelijk op elke pagina wat de bezoeker hier kan of moet doen? Zoveel aspecten aan een website, om moe van te worden, toch?

Ik word heel erg blij van het schrijven van een websitereview. Om lekker door jouw website heen te bladeren en op elke pagina te kijken of ik (en de beoogde bezoeker) begrijpen wat de bedoeling is. Wat ik dus voor je kan doen: een websitereview doen en daar een heel actiegericht en begrijpelijk rapport van opleveren, mét een uur uitleg erover. Oók ideaal voor een website die nog niet af is, maar wel al op een testomgeving staat!

Wat krijg je in een websitereview?

Ik geef je bij elk punt uitleg over waarom het belangrijk is op je website. Je krijgt een lijst met actiepunten, op volgorde van prioriteit. Kom je er niet uit met de aanpassingen die nodig zijn, dan help ik je graag aan goede mensen die je verder kunnen helpen.

Vraag websitereview aan!


    Powerpoint (PDF)Google PresentatieDocument (PDF)

    Nieuwsbrief

    Mis geen enkel advies

     

    Enkele keren per maand deel ik verhalen uit de praktijk met je, korte tips, handige/goede boeken en artikelen die ik zelf ook interessant vond.