To think and to do

27/10/2020

Naast dat we even heerlijk konden bij konden praten kwam Annelies met goede adviezen op basis van de zaken die we bespraken. Met een notitieblok bij de hand zie je een lijstje verschijnen met zaken die je zelf totaal over het hoofd had gezien, maar waar je echt grote stappen mee kan maken. De manier waarop Annelies je vervolgens aan het denken én aan het doen zet, is de kers op de taart!

Avatar for Frederique van Egmond
Frederique van Egmond

Bijzonder waardevol uur

20/10/2020

Annelies weet op een hele prettige en informele manier de vinger op de zere plek te leggen. Ze snapt direct waar het over gaat en komt met concreet toepasbare oplossingen. Een uur met Annelies levert een aantal A4-tjes met tips en ideeën op waar je direct mee aan de slag kunt. Kortom een bijzonder waardevol uur!

Avatar for Rikkert Walbeek
Rikkert Walbeek

Nieuwe inzichten

19/10/2020

Heerlijk, laagdrempelig gesprek dat ogenschijnlijk alle kanten opstuitert en toch tot de kern komt en zo tot nieuwe inzichten leidt. Precies daarin schuilt de kracht van Annelies. Ze biedt een luistert oor, reageert met goede vragen, spiegelt en geeft terug. Die confrontatie voelt door de luchtigheid van het gesprek niet als vervelend of confronterend. In tegendeel: door het fijne gesprek over van alles, komen de inzichten bij mij extra goed binnen. Wanneer ik weer advies nodig heb, weet ik Annelies te vinden.

Avatar for Theo Ploeg
Theo Ploeg

Een uitstekende samenwerking

14/10/2020

Als eigenaar van een online marketingbureau in de Emerce 100 zoek je continu naar manieren om je team te ontwikkelen en je strategie en kennis toetsen. In Annelies hebben we een expert gevonden met wie we alles kunnen bespreken. Wat Annelies zo goed maakt is dat ze ondanks haar geweldige kennis en ervaring, niet naast haar schoenen loopt. Ze is eerlijk, realistisch, geduldig, betrouwbaar en onbaatzuchtig. We werken nu al een half jaar samen en ik zie er naar uit om dit verder te continueren.

Avatar for Steven de Jong
Steven de Jong

Streng doch rechtvaardig

13/10/2020

Annelies denkt vooral in kansen. Dat was heel erg fijn. Tuurlijk vertelde ze ook wat er niet goed was en beter kon, maar wel op een vriendelijke én heldere manier en vooral door de vlucht naar voren te kiezen en te vertellen hoe het opgelost kon worden. Te vaak heb ik al gehoord wat er niet moest en kwam er maar vaag naar voren ‘dat het anders moest’ of ‘dat ik hier en hier eens naar moest kijken’. Annelies was veel concreter, zonder elke letter voor te kauwen. Nou ja, heel fijn gewoon. Waardevol. Nu moet ik het nog uitvoeren 🙂

Avatar for Charlotte
Charlotte
Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.