Bijzonder waardevol uur

Rated 5 out of 5
20/10/2020

Annelies weet op een hele prettige en informele manier de vinger op de zere plek te leggen. Ze snapt direct waar het over gaat en komt met concreet toepasbare oplossingen. Een uur met Annelies levert een aantal A4-tjes met tips en ideeën op waar je direct mee aan de slag kunt. Kortom een bijzonder waardevol uur!

Avatar for Rikkert Walbeek
Rikkert Walbeek

Nieuwe inzichten

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Heerlijk, laagdrempelig gesprek dat ogenschijnlijk alle kanten opstuitert en toch tot de kern komt en zo tot nieuwe inzichten leidt. Precies daarin schuilt de kracht van Annelies. Ze biedt een luistert oor, reageert met goede vragen, spiegelt en geeft terug. Die confrontatie voelt door de luchtigheid van het gesprek niet als vervelend of confronterend. In tegendeel: door het fijne gesprek over van alles, komen de inzichten bij mij extra goed binnen. Wanneer ik weer advies nodig heb, weet ik Annelies te vinden.

Avatar for Theo Ploeg
Theo Ploeg

Een uitstekende samenwerking

Rated 5 out of 5
14/10/2020

Als eigenaar van een online marketingbureau in de Emerce 100 zoek je continu naar manieren om je team te ontwikkelen en je strategie en kennis toetsen. In Annelies hebben we een expert gevonden met wie we alles kunnen bespreken. Wat Annelies zo goed maakt is dat ze ondanks haar geweldige kennis en ervaring, niet naast haar schoenen loopt. Ze is eerlijk, realistisch, geduldig, betrouwbaar en onbaatzuchtig. We werken nu al een half jaar samen en ik zie er naar uit om dit verder te continueren.

Avatar for Steven de Jong
Steven de Jong

Streng doch rechtvaardig

Rated 5 out of 5
13/10/2020

Annelies denkt vooral in kansen. Dat was heel erg fijn. Tuurlijk vertelde ze ook wat er niet goed was en beter kon, maar wel op een vriendelijke én heldere manier en vooral door de vlucht naar voren te kiezen en te vertellen hoe het opgelost kon worden. Te vaak heb ik al gehoord wat er niet moest en kwam er maar vaag naar voren ‘dat het anders moest’ of ‘dat ik hier en hier eens naar moest kijken’. Annelies was veel concreter, zonder elke letter voor te kauwen. Nou ja, heel fijn gewoon. Waardevol. Nu moet ik het nog uitvoeren 🙂

Avatar for Charlotte
Charlotte