Waardevol marketing advies voor iedere ondernemer

Rated 5 out of 5
18/05/2021

Ik ben net terug van een wandeling met Annelies. Mijn hoofd loopt over van de ideeën en ik heb een belangrijke beslissing kunnen nemen. Maandenlang had ik in kringetjes nagedacht over de ontwikkeling van mijn eigen merk. Tijdens de wandeling ordende Annelies mijn gedachten, begreep mijn dilemma en kwam met pakkende voorbeelden over hoe ik een keuze zou kunnen maken. Kortom een enorm waardevolle wandeling. Daarnaast is het ook nog eens een heel gaaf mens. Ik kan Advies van Annelies van harte aanbevelen.

Avatar for Sebastiaan Hooft
Sebastiaan Hooft

3, 2, 1, actie! En, confettie 🙂

Rated 5 out of 5
16/11/2020

Advies van Annelies is de gouden combinatie tussen verkennende en verdiepende vragen én direct uitvoerbare praktische suggesties. Klein feestje. Naast dat Annelies sowieso een leuk mens is om mee te sparren.

Avatar for Ramona
Ramona

Annelies zet me op een goede manier aan het denken!

Rated 5 out of 5
10/11/2020

Een eerlijke sessie, waarin Annelies me o.b.v. ervaringen en creativiteit hielp met een aantal uitdagingen die ik in m’n werk tegenkom. Zeker waardevol! Eerste actiepuntje is (na een aantal dagen) al opgepakt. Thanks!

Avatar for Martijn Hoving
Martijn Hoving

Aanrader

Rated 5 out of 5
02/11/2020

En daar zat ik zomaar met een vreemde te beeldbellen maar het ijs was binnen 5 seconden gebroken. Zodra we elkaar ontmoet hadden raakten we in gesprek en had ik een leuke sparring partner. Ongedwongen, vriendelijk, rustig, goed luisterend, meedenkend.

Kortom een heerlijk uurtje brainstormen en een aanrader voor iedereen die een stap voorwaarts wil maken.

Avatar for Jacqueline
Jacqueline

To think and to do

Rated 5 out of 5
27/10/2020

Naast dat we even heerlijk konden bij konden praten kwam Annelies met goede adviezen op basis van de zaken die we bespraken. Met een notitieblok bij de hand zie je een lijstje verschijnen met zaken die je zelf totaal over het hoofd had gezien, maar waar je echt grote stappen mee kan maken. De manier waarop Annelies je vervolgens aan het denken én aan het doen zet, is de kers op de taart!

Avatar for Frederique van Egmond
Frederique van Egmond