Slimme helicopterview van Annelies

Rated 5,0 out of 5
18/06/2021

Al jaren volg ik Annelies, maar na de marketingsessie heb ik nu eindelijk ook een hoofd erbij. En dat is een erg slim hoofd!

Annelies kan als een helicopter het probleem tackelen waar we tegenaan lopen, en meteen wat oplossingen bieden.

Zin in om er meteen mee aan de slag te gaan met haar marketing- en strategieadviezen.

Avatar for René
René

Waardevol marketing advies voor iedere ondernemer

Rated 5,0 out of 5
18/05/2021

Ik ben net terug van een wandeling met Annelies. Mijn hoofd loopt over van de ideeën en ik heb een belangrijke beslissing kunnen nemen. Maandenlang had ik in kringetjes nagedacht over de ontwikkeling van mijn eigen merk. Tijdens de wandeling ordende Annelies mijn gedachten, begreep mijn dilemma en kwam met pakkende voorbeelden over hoe ik een keuze zou kunnen maken. Kortom een enorm waardevolle wandeling. Daarnaast is het ook nog eens een heel gaaf mens. Ik kan Advies van Annelies van harte aanbevelen.

Avatar for Sebastiaan Hooft
Sebastiaan Hooft

3, 2, 1, actie! En, confettie 🙂

Rated 5,0 out of 5
16/11/2020

Advies van Annelies is de gouden combinatie tussen verkennende en verdiepende vragen én direct uitvoerbare praktische suggesties. Klein feestje. Naast dat Annelies sowieso een leuk mens is om mee te sparren.

Avatar for Ramona
Ramona

Annelies zet me op een goede manier aan het denken!

Rated 5,0 out of 5
10/11/2020

Een eerlijke sessie, waarin Annelies me o.b.v. ervaringen en creativiteit hielp met een aantal uitdagingen die ik in m’n werk tegenkom. Zeker waardevol! Eerste actiepuntje is (na een aantal dagen) al opgepakt. Thanks!

Avatar for Martijn Hoving
Martijn Hoving

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
02/11/2020

En daar zat ik zomaar met een vreemde te beeldbellen maar het ijs was binnen 5 seconden gebroken. Zodra we elkaar ontmoet hadden raakten we in gesprek en had ik een leuke sparring partner. Ongedwongen, vriendelijk, rustig, goed luisterend, meedenkend.

Kortom een heerlijk uurtje brainstormen en een aanrader voor iedereen die een stap voorwaarts wil maken.

Avatar for Jacqueline
Jacqueline
Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.