HomeInschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Gevraagd advies in 3...2...1...

Yes, ik heb een nieuwsbrief! En die ga je niet elke week standaard krijgen. Ik beloof je dat ik hem maximaal 1x per week stuur, maar minimaal 1x per maand. Zo word je niet overvoerd met alles wat ik te melden heb. En laten we eerlijk zijn: het scheelt mij ook een hoop werk. We hebben het toch allemaal te druk om bezig te zijn met e-mails? 

Wat ik ga delen:

  • Mijn boekentips voor zzp’ers en kleine ondernemers
  • Verhalen over wat ik heb geleerd in mijn werkzame leven én hoe jij het kunt toepassen
  • Ervaringen van andere ondernemers, door korte quotes, interviews of een samenvatting van een sessie met mij
  • Links naar websites die bijzonder handig zijn voor jou als zzp’er of kleine ondernemer
  • Tips over hele praktische zaken rondom marketing, met links naar toffe downloads of whitepapers hierover
Niet alles tegelijk, ik beperk me per mail, zodat je focus hebt en het jou niet zoveel tijd kost.

Hierrr
inschrijven!

Je gegevens worden veilig bewaard, ik verkoop ze niet door en ik gebruik ze alleen om mijn nieuwsbrief aan je te sturen. Ik stuur mijn mails via Mailchimp voorlopig.

Ik verdien geen geld met de nieuwsbrieven, maar daarom zal ik er af en toe wel een affiliatelink in stoppen. Daar verdien ik dan hopelijk een paar cent mee, waardoor iedereen weer blij is. Jij met de tip en ik met een paar cent. Wie het kleine niet eert…

Leer van mijn ervaring, kennis en adviezen

en niet alleen van mij, ook van vele anderen!

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.