HomeBedankt!

Bedankt!

Nog een paar stappen te gaan

Je aanmelding is binnen! Alleen nog even bevestigen.

Om te zorgen dat het straks allemaal goed gaat, moet je NU naar de inbox van je e-mail gaan. Als het goed is heb je zometeen een mailtje waarin een knop staat om je aanmelding te bevestigen. Dat moet nu eenmaal, de wetgeving wil dat je echt 100% zeker weet dat je mijn mails wilt krijgen.

Vergeet niet om ook je Ongewenste mail of SPAM te controleren, en in het geval van Gmail ook je Reclame. Soms komt het daarin terecht. En ik wil niet dat je je kans mist om mijn adviezen te krijgen 😉

Chat openen
Scan de code
Hoi! 💡
Je vraagt je misschien af of ik jou wel kan helpen met je vraag. Via deze chat kan ik je vertellen of ik je verder kan helpen. De chat opent in Whatsapp (op mobiel) of Whatsapp Web (desktop). Je kunt ook de QR-code scannen om de chat op mobiel te openen.

Wil je meteen inhoudelijk de diepte in? Boek dan direct een gratis adviesgesprek. Dat kan online via videobellen of op locatie.

Wat wil je me vragen?
Op deze chat zijn mijn privacy-voorwaarden van toepassing. Wat inhoudt dat ik geen gegevens deel met derden, dat informatie niet wordt gebruikt om je nog weken/maanden lastig te vallen met reclame, en dat ik wat jij met me deelt, alleen voor mezelf houd. Andersom fijn als jij akkoord gaat met datzelfde, dat je deze chat niet gebruikt om me iets te verkopen en dat je de chat alleen gebruikt voor het doel wat ervoor staat.