HomeWin 30 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nlWinactiesWin 30 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl

Win 30 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl

Ik durf te wedden dat jij de deur niet uitgaat zonder je telefoon. En ik durf er ook heel wat onder te verwedden dat die telefoon een smartphone is. Zo’n koelkast, met geweldig scherm, supersnel, en waar zowat je hele leven in zit. Die smartphone was waarschijnlijk ook geen goedkoop grapje. En dan wil je toch dat ‘ie voorlopig goed beschermd is? Maar je hebt vast, net als ik, nog geen hoesje ervoor…

Ik zie zelf weinig mensen met een telefoonhoesje lopen. Waarom dat is, geen idee. Zo nu en dan zie ik echter wel iemand met echt een supergaaf hoesje, en dan vraag ik mijzelf ook altijd weer af waarom ik dat niet heb. In de loop van de tijd heb ik ook wel mooie hoesjes gezien en zelfs gereviewd voor deze site, maar het komt er nooit van om gewoon een mooie uit te zoeken voor mijn telefoon. Maar misschien is dat omdat ik gewoon vaak van smartphone wissel (testtoestellen).

smartphonehoesje

Nieuw smartphonehoesje winnen?

Herken jij nou precies bovenstaand verhaal? Dat je je afvraagt waarom jouw smartphone eigenlijk nog geen hoesje heeft? Dan is nu de kans om er iets aan te doen. Smartphonehoesjes.nl wil jou namelijk helpen je smartphone te beschermen tegen krassen en vallen, zodat je er nog langer plezier van hebt en bovendien de show kunt stelen met een kek telefoonhoesje. Je maakt daarom nu kans op 30 euro shoptegoed in hun webwinkel.

Smartphonehoesjes.nl heeft echt supermooie iPhone 5 hoesjes, Nokia Lumia 920 hoesjes en hoesjes voor heel veel andere fabrikanten zoals HTC en Samsung. Telefoonhoesjes met bloemetjes, met leuke poppetjes en figuurtjes, you name it, they got it. Geen excuus meer dus om er géén te hebben, want er is altijd eentje die bij je past.

smartphonehoesjes-overzicht

Hoe doe je mee?

Geef antwoord op de volgende vraag:

Waar gebruik jij je smartphone het meest voor?

Je kunt reageren via het reactieformulier. Je hebt hiervoor de tijd tot zondag 10 maart 2013 15:00 uur. De winnaar proberen we dan maandag 11 maart al te kiezen. Deze ontvangt per e-mail bericht, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult. Succes!