HomeIemand uit het oog verloren? Zo word je weer vriendjesSamenlevingIemand uit het oog verloren? Zo word je weer vriendjes

Iemand uit het oog verloren? Zo word je weer vriendjes

Kijk jij ook zo graag naar All You Need is Love? Of naar Vermist? Van die programma’s waarbij mensen die elkaar uit oog zijn verloren weer verenigd worden. Tranentrekkers natuurlijk en ik moet er ook wel voor in de stemming zijn wil ik die programma’s kunnen uitzitten, maar toch, het idee is best fijn. 

Zelf ben ik na een aantal verhuizingen ook diverse mensen uit het oog verloren. Sommige waren dan vrij makkelijk terug te vinden, destijds nog op Hyves, MSN Messenger of iets in die richting, en later ook op Facebook. Anderen waren lastiger te vinden en van één basisschoolvriendinnetje in het bijzonder vond ik dat maar moeilijk te verteren destijds. Gelukkig vond ik haar in 2012 (dacht ik) weer terug via Google. Ze had een advertentie op Bol.com staan en zo heb ik haar kunnen contacteren en uiteindelijk hebben we elkaar toen toegevoegd op Hyves en nu dat niet echt meer bestaat hebben we elkaar op Facebook. In de tussentijd hebben we elkaar een paar keer gezien en dat voelt voor mij erg prettig. Ik heb er jaren over gedroomd, nachtmerries van gehad dat ik haar niet terug kon vinden, of dat ik haar tegenkwam maar ze mij niet herkende, dat soort. En dat soort dromen bleven maar terugkomen. Sinds we elkaar weer weten te vinden, heb ik dat soort dromen niet meer gehad.

Ik wil je zo graag nog eens spreken

Wel zijn er nog genoeg andere jeugdvriendinnetjes die ik weer eens in het echt zou willen spreken, erbij op bezoek zou willen gaan en het hebben over de diepe dingen des levens, hoe het nou écht gaat, hoe alles is gelopen sinds we vriendinnetjes waren, wat voor impact dat had op hun leven. Maar lang niet voor iedereen is een dergelijke ontmoeting nog wenselijk. Soms wil je een bepaalde periode achter je laten, of heb je simpelweg genoeg aan hoe je leven dan is, iemand uit het verleden hoort er dan niet meer in. Sommigen wonen ook gewoon te ver weg om een dergelijk bezoek even te regelen. Maar, zeg nooit nooit natuurlijk…

Anyway, ik snap wel dat mensen soms de behoefte hebben om iemand uit het verleden, of zelfs van minder lang geleden, weer op te zoeken. Om gemaakte ruzies bij te leggen, om het gevoel te krijgen dat het nog steeds goed zit, om iets af te sluiten misschien ook wel, de reden maakt niet eens echt uit. Nou, hier komt het praatje natuurlijk, want ik schrijf nooit helemaal zonder aanleiding: Hallmark, van de kaarten, heeft een Reconnect Service. Die hebben ze bedacht naar aanleiding van de start van de Week van de Eenzaamheid.

Behalve dat je heel simpel een mooie kaart met speciaal opschrift voor deze gelegenheid kunt sturen naar een verloren contact, kun je ook het team van de Reconnect Service inschakelen om iemand weer terug te vinden als je geen flauw idee hebt waar deze persoon is. Kan de hele maand oktober gratis.

In september hebben ze bij Hallmark al getest met deze service en de eerste verhalen staan dan ook op de speciale website die bij de Reconnect Service hoort. Krijg je toch dat warme All You Need is Love gevoel van…

Hopla, gratis kaarten (en postzegel) voor jou!

Anyway, ik mocht van Hallmark 20 codes weggeven waarmee je de postzegel niet hoeft te betalen. De speciale kaarten kun je namelijk al gratis versturen (exclusief postzegel). Ga daarvoor naar hallmark.nl/reconnect en log in met je Hallmark-account of word lid. Kies je Reconnect kaart en vul de code in bij het afrekenen. Je korting wordt verrekend met het totaalbedrag van je bestelling. Je kunt kiezen uit onder andere deze kaarten:

Klik om te bladeren…

 

Wil jij zo’n code? Laat mij in een reactie weten met wie jij graag herenigd zou willen worden of tegen wie jij ‘sorry’ of ‘ik mis je’ wil zeggen. Mag ook in een e-mailtje, dan hoeft het niet publiekelijk (info at anneliesje punt nl of ga hier naar het contactformulier). Dan krijg je van mij een code (vul dan wel een correct mailadres in, dan kan ik de code ook echt versturen ;-)). Op = op!