HomeEerste promoted tweet gespot in HootsuiteOnline marketingEerste promoted tweet gespot in Hootsuite

Eerste promoted tweet gespot in Hootsuite

En jawel hoor, nog geen dag geleden heeft Twitter aangekondigd in Hootsuite promoted tweets neer te gaan zetten of ik heb er al eentje te pakken. Goed, ik snap dat Twitter inmiddels wel een keer een business-model nodig heeft, maar wat een irritant ding is het zeg! Ik was gewaarschuwd, ik had ook gewoon op Sessmic Web moeten overstappen, maar die ondersteunt geen meerdere accounts en dat wil ik dus wel. CoTweet zuigt een beetje vind ik, dus Hootsuite bleef over als enige fatsoenlijke webcliënt.

Waarom gebruik je dan geen desktopcliënt? hoor ik je vragen. Tja, ik werk in zo’n bedrijf waar computers beperkte rechten hebben. Zelf installeren is uit den boze en ik betwijfel ten zeerste of systeembeheer meewerkt aan mijn afleidende factoren ;-). Anders had ik dus mooi Mixero gebruikt!

Maar goed, wat die promoted tweet betreft: het is er eentje van Verizon. Juist, iets Amerikaans. Wat the hell doet dat in mijn timeline? Kan Twitter, of Hootsuite (want die weten ook wel waar ik zit) niet beter richten op de juiste doelgroep? En just as we speak komt er nog eentje bij van Mongoose Metrics. Aaargh! Waar gaat het toch heen met Twitter?

Hebben jullie al promoted tweets gespot, op web of cliënt? En duh, jullie mening!

Edit: O thank the Lord (or whatever), je kunt Promoted Tweets uitzetten bij je General Settings in Hootsuite 😀 Blij. Je moet het maar net weten.En dan hopen dat die optie erin blijft..

Edit 2: Inmiddels heeft Hootsuite betaalde accounts en basic accounts geïntroduceerd en in die laatste kunt je de promoted tweets helaas niet meer uitzetten. Dat wordt betalen, of hopen op een net zo goede multi-account cliënt zonder advertenties.

3 thoughts on “Eerste promoted tweet gespot in Hootsuite

 1. [quote]
  Edit: O thank the Lord (or whatever), je kunt Promoted Tweets uitzetten bij je General Settings in Hootsuite big smile Blij. Je moet het maar net weten.En dan hopen dat die optie erin blijft..
  [/quote]

  Dan heb je zeker een betaald Hootsuite account? Ik zag net bij mij voor het eerst een ‘promoted tweet’ voorbij komen, dus meteen even geprobeerd uit te zetten. Dat kon alleen als ik upgrade naar Hootsuite Pro….

 2. Ha Geert,
  Dit stuk is geschreven voordat Hootsuite betaalde accounts en basic accounts had geintroduceerd :). Nu kun je het inderdaad niet meer uitzetten en dat is dus weer kut. Zal even de post updaten.

 3. Ik wist dat het artikel al niet meer enorm recent was, maar wist niet dat de betaalde accounts pas nadien waren gekomen..

  Helaas, want het werkt best prima, de iPad app ook trouwens!

Comments are closed.