HomeSmartphones: steeds beter én kwetsbaarder [ADV]GadgetsSmartphones: steeds beter én kwetsbaarder [ADV]

Smartphones: steeds beter én kwetsbaarder [ADV]

Smartphones, we hebben er bijna allemaal wel één. Ieder jaar worden er door de grote fabrikanten veel nieuwe smartphones op de markt gebracht. Op dit moment is Samsung de grootste fabrikant. Samsung bracht in 2012 maar liefst 12 nieuwe smartphones uit.


Waar staan we nu?

Als we kijken naar de hoeveelheid smartphones die Samsung uitbracht in 2012, is het niet gek dat deze minicomputers steeds beter worden.

De Samsung Galaxy Note II bijvoorbeeld. Deze telefoon heeft een 1,6 Ghz quad core processor en een scherm van 5,55 inch, diagonaal gemeten ruim 14 centimeter. Met een intern geheugen van 2 gigabyte is dit apparaat beter dan een gemiddelde laptop van een paar jaar geleden.

De hele dag bij je

In tegenstelling tot een laptop, draag je je smartphone de hele dag bij je. Deze zit in je broekzak -hoewel dit lastig is met het formaat van de Note II- of in je tas, ligt op tafel of je hebt ‘m in je hand.

Smartphones worden behalve steeds beter, ook steeds mooier en zijn op dit moment bijna één en al scherm aan de voorkant. Het design bepaalt mede het succes, denk aan Apple.

Bescherm je scherm

Met een kwetsbaar scherm aan de voorkant en een camera aan de achterkant, is bescherming van een smartphone onvermijdelijk. Hierdoor blijft je smartphone langer naar behoren functioneren en loopt deze minder snel gebruikerssporen op.

Bij Smartphonehoesjes.nl kun je de beste kwaliteit telefoonhoesjes en screenprotectors kopen voor de nieuwste smartphones. Je vindt er hoesjes voor bijna alle smartphones, zo ook voor de meest populaire telefoons van dit moment. Bekijk bijvoorbeeld het uitgebreide assortiment iPhone 4s hoesjes, Optimus L5 hoesjes of LG Optimus L3 hoesjes. Vind daarnaast een Sony Xperia Z hoesje voor het veelbelovende nieuwe vlaggenschip van Sony.