HomeEen trendy smartphone: doe eens gek! [ADV]GadgetsEen trendy smartphone: doe eens gek! [ADV]

Een trendy smartphone: doe eens gek! [ADV]

Een kale smartphone is voor velen niet compleet. Accessoires! Kleed je smartphone aan of breid je toestel uit met handige accessoires. Natuurlijk zijn veel accessoires vooral weggelegd voor de dames, maar ook de heren kunnen handige extra’s voor hun smartphone scoren.

Dierenhoesjes

Op dit moment kun je niet worden gezien zonder een pinguïnhoesje om je smartphone. Bellen of gebeld worden met een paarse of rode pinguïn om je toestel, wie wil dat nou niet? Heb je een iPhone 5 en wil je deze graag omtoveren tot een hippe pinguïn? Smartphonehoesjes.nl biedt een uitgebreid assortiment iPhone 5 hoesjes waaronder siliconen pinguïnhoesjes in verschillende kleuren. Ook voor andere toestellen en merken kun je bij Smartphonehoesjes.nl terecht voor een leuk en trendy telefoonhoesje. Of je nou op zoek bent naar een opvallend gekleurd hoesje of een iets zakelijker model, Smartphonehoesjes heeft voor ieder wat wils. Kijk ook eens bij onze Sony Xperia Z hoesjes, Sony Xperia T hoesjes en Nokia Lumia 820 hoesjes!

Handset

Hebben we eindelijk na jaren draad-bellen met een grote lompe hoorn aan je oor handige draadloze smartphones, en wat doen we? Een hoorn inpluggen natuurlijk! Smartphones worden steeds kwetsbaarder, zijn niet ontworpen om langdurig vast te houden en zenden ook nog eens radioactieve straling uit. Vaste telefoons verdwijnen langzaam uit het dagelijkse leven waardoor je ook thuis belt met je smartphone. Urenlang bellen met een smartphone geplakt tegen je oor is niet ideaal.

Trendy, praktisch en gezond tegelijk zijn? Een handset biedt uitkomst!

Screenprotector

Heb je last van vingerafdrukken en vette vegen op je scherm? Of stoor je je aan de schittering van het licht in je scherm als je je smartphone buiten gebruikt? Bevestig een screenprotector op je scherm en al je zorgen zijn uit de wereld. Met een screenprotector voorkom je beschadiging, vuil en stof op je scherm en ga je schittering tegen. Bij Smartphonehoesjes.nl vind je de screenprotector die precies past op het scherm van jouw smartphone en vind je bovendien een handige uitleg hoe je in vier stappen de screenprotector op je scherm bevestigt.

Sportarmband

Zonder smartphone de deur uit is tegenwoordig niet meer in te denken. Meestal heb je je telefoon dicht bij je, in je tas of in je broekzak bijvoorbeeld. Maar wat nou als je gaat sporten? Je prestaties meten en muziek luisteren tijdens het sporten zonder dat je je telefoon in je hand hoeft te houden of op onhandige plekken hoeft te bewaren. Dit kan met een handige sportarmband.

Je bevestigt de sportarmband door middel van een klittenbandsluiting om je arm en je kunt je telefoon door de doorzichtige plastic voorkant gewoon blijven bedienen. Ook in de regen want de sportarmband is bestand tegen slecht weer.

One thought on “Een trendy smartphone: doe eens gek! [ADV]

Comments are closed.