HomeWow, vette nieuwe song van Coldplay en The Chainsmokers!EntertainmentWow, vette nieuwe song van Coldplay en The Chainsmokers!

Wow, vette nieuwe song van Coldplay en The Chainsmokers!

Something Just Like This is de nieuwste song van The Chainsmokers in samenwerking met Coldplay. EN HET IS VET! Chris Martin doet de zang en de gitarist Jonny Buckland doet ook zijn geweldig trucje in het nummer. 

Meteen meezingen: (want video met lyrics)

Ik hoorde het nummer vanochtend voor het eerst op de radio, bij Domien op 3FM. Die was er snel bij want het nummer werd voor het eerst gespeeld op de BRIT Awards de avond ervoor. Something Just Like This zal op het nieuwe album van The Chainsmokers komen te staan, dan op 7 april 2017 uitgebracht wordt. Of het ook nog bij Coldplay op een te maken album komt, geen idee. Zou ik persoonlijk wel vet vinden, want waar ik The Chainsmokers eigenlijk alleen ken van wat catchy EDM tunes, ken ik Coldplay zo goed, dat ik geen concert in Nederland meer wil missen.

Waar gaat Something Just Like This over?

Het nummer Something Just Like This gaat over het willen van een hele normale liefde, in plaats van alle love stories die eigenlijk het gevoel van een gewone liefde overschaduwen. Wij normale mensen hoeven geen superheld, geen buitenaardse krachten, gewoon iemand met wie we kunnen praten en die er altijd is. Het fijne van het nummer is, dat je het in één keer mee kunt zingen zowat. De tekst is lekker opgebouwd, en de refreinen dus heel herkenbaar. Chris Martin laat ook weer even zien wat hij kan met zijn stem, van laag beginnen tot hoog eindigen. Ook dat helpt de opbouw van het nummer enorm. En tussen de coupletten door hoor je dan de bekende sound van The Chainsmokers.

Ik zie mezelf bij een volgend concert al lekker losgaan op dit nummer! Wat vind jij ervan?

Hier nog even de Spotify versie ervan, kun je hem meteen toevoegen aan Jouw Muziek: