HomeWIN: 2 x 2 vrijkaartjes voor de film Before I FallEntertainmentWIN: 2 x 2 vrijkaartjes voor de film Before I Fall

WIN: 2 x 2 vrijkaartjes voor de film Before I Fall

Before I Fall is een nieuwe film van Entertainment One. Een spannend verhaal over een meisje dat een dag keer op keer beleeft en zich afvraagt waarom dat gebeurt. Ze probeert die dag elke keer beter te maken en uit te zoeken wat haar als persoon definieert. En jij maakt kans op vrijkaartjes!

Before I Fall komt op 20 april uit in de bioscoop. Deze film, waarin de hoofdrolspeler Samantha elke dag opnieuw 12 februari herleeft, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Oliver en de rollen in de film worden vertolkt door, onder anderen, Zoey Deutch, Jennifer Beals, Liv Hewson, Halston Sage en Elena Kampouris. Toen ik het verhaal las, dacht ik eerst: “Heb je weer zo’n film”. Wat als je nog maar 1 dag hebt? Maar toen ik de trailer zag, was ik wel getriggerd. Want in de trailer wordt het best spannend gemaakt en lijkt het ook ergens naartoe te werken. Kijk maar even mee:

Samenvatting:

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? Wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen?

Samantha heeft alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vrienden, de perfecte relatie en zo lijkt het ook de perfecte toekomst. Totdat alles verandert…Op een ochtend wordt Samantha wakker, maar zonder toekomst. Elke dag opnieuw beleeft ze dezelfde dag tot aan het noodlottige einde. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Ze probeert het mysterie te ontrafelen van haar ineens ontspoorde leven, maar daarmee ontdekt ze ook geheimen over haar vrienden. Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf, maar ook de mensen om haar heen moeten veranderen … Voordat de tijd om is!

Gratis naar de film?

Maak dan kans op 1 van 2 twee setjes kaarten die ik mag weggeven van Entertainment One. Ze zijn geldig in alle bioscopen.

Wat moet je doen:

 • In de reacties HIER OP DIT BLOG antwoord geven op de vraag: Wat zou jij doen als je vandaag je laatste dag had?
 • Een geldig e-mailadres invullen, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
 • Voor extra kans mijn blog liken op Bloglovin’ of fan worden op mijn Facebook-pagina
 • Voor nog meer kans ook de pagina van Before I Fall liken op Facebook

Makkelijk toch?

Ik kies op 8 april een winnaar. Je kunt meedoen tot 7 april 23:59 uur. Ik meld de winnaar hier in de reacties en als edit hier in het blog. Reageer je niet binnen 3 dagen op de e-mail die je krijgt als je wint, dan gaat de prijs naar een ander en kun je geen aanspraak maken op de prijs.

Deel je deze winacties nog even met je vrienden? Toch leuk als zij ook kans maken?

5 thoughts on “WIN: 2 x 2 vrijkaartjes voor de film Before I Fall

 1. Ik zou dit op een of andere manier ‘vieren’ met het gezin, de familie, vrienden en collega’s.

 2. Ik zou m’n vrienden bellen en nog een laatste keer gezellig met z’n allen een terrasje pakken en uit eten gaan. En hopelijk wordt het dan toch gezellig ondanks het matige nieuws.

 3. Hoi Diny, en Dennis,
  Het scheelt dat jullie de enige twee zijn die hebben gereageerd 😉 Dus jullie winnen beiden 2 kaartjes!
  Ik zal jullie nog even allebei een mailtje sturen, met de vraag om jullie gegevens. Dan krijgen jullie daarna de kaartjes zsm thuisgestuurd.

  Gefeliciteerd met de kaartjes!

  Groetjes,
  Annelies

 4. Hoi Annelies, nogmaals dank voor de kaartjes, keuze was inderdaad niet moelijk zo. ?
  Ik heb je e-mail beantwoord, dus gaat vast goed komen.

  Groetjes Dennis!

Comments are closed.