HomeBoek: Mijn Berlijn, na het lezen ook een beetje jouw BerlijnBoekenBoek: Mijn Berlijn, na het lezen ook een beetje jouw Berlijn

Boek: Mijn Berlijn, na het lezen ook een beetje jouw Berlijn

Het is echt heel gaaf om iemand zo te zien glimmen. Marjolein, bekend van Berlijn-blog.nl en al jaren woonachtig in Berlijn, kreeg afgelopen vrijdagavond haar eigen boek uitgereikt van de uitgever. Tot die tijd had ze het zelf alleen nog digitaal gezien. Mijn Berlijn is een heerlijk dik boek geworden met alle mooie en leuke plekjes van Berlijn op een prachtige manier in beeld gebracht.

mijn berlijn

Ga je naar Berlijn, dan moet je eerst Mijn Berlijn even lezen. Marjolein legt op een vrolijke en persoonlijke manier uit wat je op elke plek kunt doen en waarom die plek nou zo bijzonder is. Je leert dus ook nog echt iets. Op sommige foto’s in het boek zie je haar ook zelf terug. Dat maakt het extra persoonlijk. Geen dertien-in-een-dozijn-foto’s dus.

IMG_20150424_173653~2

Aan alles is te merken dat het boek nog veel dikker had kunnen zijn. Maar de truc is natuurlijk dat je na het lezen van Mijn Berlijn helemaal jouw eigen Berlijn gaat ontdekken.

Ik ben natuurlijk apetrots op Marjolein dat ze er een boek over heeft geschreven. Online een verhaal maken is al een kunst, maar het goed in beeld brengen in een boek is echt veel schrijven en schrappen, de kunst van het weglaten. En het is haar echt supergoed gelukt. Gaat kopen dat boek, het is superleuk om alle plekjes waar je zelf bent geweest terug te zien, en als je nog nooit in Berlijn bent geweest is het een handige gids om die dingen te gaan zien die jij leuk vindt.

[bol_product_links block_id=”bol_553e5da1d1a4e_selected-products” products=”9200000028985096″ name=”mijnberlijn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”590″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Boek: Mijn Berlijn, na het lezen ook een beetje jouw Berlijn

Comments are closed.