HomeDe leukste zomerschoenen voor dames die op mijn wishlist staanBeauty en LifestyleDe leukste zomerschoenen voor dames die op mijn wishlist staan

De leukste zomerschoenen voor dames die op mijn wishlist staan

Schreef ik laatst nog dat ik dolgraag een paar zwarte sneakers wilde, inmiddels hebben alle schoenenwinkels hun nieuwe zomerschoenen binnen en weet ik dat ik er nog veel meer wil. Uiteraard wordt dat keuzes maken, want ik moet nog geld overhouden om te leven ook. Desondanks kun je maar iets te wensen hebben, dus ik besloot om voortaan een lijstje te maken van de schoenen die ik echt superleuk vind. Dan zie ik vanzelf hoe onrealistisch het is om ze allemaal te willen…hoop ik.

Samen met ‘dinnetje Chantal ben ik knettergek van schoenen. We besteden een groot van het salaris dat overblijft na aftrek van alle andere kosten aan schoenen. Slim? Mwah. Leuk? Zeker. Zo’n kast met schoenen biedt elke dag weer volop keuze. En je kunt een anders saaie outfit weer eens leuk maken. Willen we het helemaal over de top doen, dan kunnen we altijd ons huis nog omtoveren tot een schoenenwinkel. Elke dag “shoppen” in je eigen winkeltje zeg maar. Shit, nu heb ik mezelf op een idee gebracht. Schoenen als accessoires, in plaats van nutteloze schaaltjes en vaasjes. Helaas kunnen we onderling niet ruilen, wegens haar mooie maatje 38 en mijn maat 40.

Anyway, om voor mezelf dus de conclusie te trekken dat mijn aanschafplannen volslagen gestoord zijn, hierbij de lijst met leuke zomerschoenen die ik eigenlijk dit jaar nog wil kopen. Deze lijst is waarschijnlijk volgende week al achterhaald. Welke schoenen vind jij het leukst? Of heb je al andere op het oog, die niet op deze lijst staan?

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan die de schoen verkoopt

Nubikk 159,95 – Wehkamp

Timberland 119,99 – Wehkamp

Calvin Klein 99,95 – Wehkamp

Sendra 269,95 – SHUZ.nl

Shabbies 239,95 – SHUZ.nl

Ugg Tye 149,95 – Ugg.com

Woden 139,95 – Monfrance

Floris van Bommel 169,90 – Monfrance

Toms 49,95 – Monfrance

PS: ja, ik heb een dure smaak. Zo ben ik geboren helaas, dat werkt bij mij letterlijk met alles zo.