HomeOp de wishlist: een mooie zwarte sneaker (keuzes keuzes!)Beauty en LifestyleOp de wishlist: een mooie zwarte sneaker (keuzes keuzes!)

Op de wishlist: een mooie zwarte sneaker (keuzes keuzes!)

Ik blog eigenlijk niet vaak over schoenen, en dat terwijl ik er echt gek op ben! Op mijn Instagram zie je wel vrij regelmatig mijn liefde voor schoenen voorbij komen. Nu komt dat vooral omdat ik werk (althans, nog 1 maand) bij een webshop in schoenen, en sindsdien de waarde van een goed paar schoenen beter begrijp. Dit seizoen ben ik op zoek naar een stijlvolle mooie zwarte sneaker.

Ja lekker dan, in het lenteseizoen op zoek naar een zwarte sneaker. In dit seizoen komen er natuurlijk lang niet zoveel sneakers uit als in de winter. Maar, ze zijn er wel, ik heb hard gezocht! Ik weet alleen nog niet goed welke ik nou écht wil hebben.

Ik wil ze onder mijn mooie suède zwarte rokje kunnen dragen, maar ook onder mijn zwarte skinny of een andere broek trouwens. Het moet enigszins zakelijk verantwoord zijn, want binnenkort heb ik een baan waarbij ik bijna dagelijks met klanten te maken krijg. Te casual is niet netjes maar te netjes past ook weer niet bij mij. Ik dacht dus zelf aan mooie zwarte met een beetje lak erop. En het moeten bij voorkeur running sneakers zijn qua stijl, maar als een tennis sneaker ook heel gaaf is voor de genoemde doelen, dan kan dat wellicht ook.

Tot dusver heb ik de volgende opties gevonden:

Hassia 159,95 bij SHUZ.nl

Reebok 99,95 bij Reebok

Ecco 109,99 bij ecco.com

Ecco 119,99 bij ecco.com

Anna Field 34,95 bij Zalando.nl

Calvin Klein 99,99 bij Nelson

Klik op de foto om naar de website te gaan om meer foto’s te zien.

Welke zwarte sneaker moet ik nu hebben?

Mijn twijfel zit hem in de volgende zaken:

  • Ik vertrouw goedkoop niet (dus die van Anna Field zullen wel snel stuk gaan)
  • Die van Hassia zijn op een H-leest voor de net iets bredere voet. Nu heb ik ze al gepast, maar ik ben bang dat ik eruit glijd als ik de veters niet heel strak strik en ze nog verder ingelopen worden
  • Ik vind die van Calvin Klein misschien net wat opzichtig
  • Die van Reebok vind ik heel cool, evenals die erop lijkende van Ecco, maar beide geen running sneakers, en dat wilde ik wel
  • Die effen zwarte van Ecco is wel neutraal, maar ik vind ze ook saai.

Eigenlijk zoek ik dus een zwarte sneaker die van allemaal wat heeft. Beetje stijl, lekker lopen, kwaliteit. Eigenlijk het liefst die van Hassia overigens, maar dan op een smallere leest, want mijn voeten zijn gewoon heel normaal.

Ik zoek dus nog tips! Wie heeft de winnende sneaker? Ik heb tevens de websites van andere schoenenzaken al afgespeurd, maar beter dan eerder genoemde heb ik niet gevonden nog. En welke van de bovenstaande vind jij het leukst?

3 thoughts on “Op de wishlist: een mooie zwarte sneaker (keuzes keuzes!)

  1. Hi Sabine, ja aan de prijzen ben ik inmiddels gewend door mijn werk, en ik weet inmiddels ook dat goedkoop vaak duurkoop is. De schoenen die ik tegenwoordig koop gaan echt lang mee en zitten ook in 1x goed. Neemt niet weg dat ze sowieso wel prijzig zijn. Die van Adidas zijn inderdaad ook cool, de zwarte variant met stipjes achterop is echt gaaf ook en ik hou van Adidas. Die komt op de shortlist!! http://www.stylefile.nl/adidas-los-angeles-schoenen-zwart-wit-fid-95869.html

Comments are closed.