HomeKorting op schoenen (nieuwe collectie!) bij deze webshops #adBeauty en LifestyleKorting op schoenen (nieuwe collectie!) bij deze webshops #ad

Korting op schoenen (nieuwe collectie!) bij deze webshops #ad

Je weet dat ik van schoenen hou, als je mijn blog vaker leest. Ik houd dus ook heel goed in de gaten wanneer de nieuwe collecties online komen en waar er flinke kortingen op de schoenen wordt gegeven. Want allemaal leuk en aardig die mooie schoenen, maar zoveel geld als ze kosten! Elke cent die je kan besparen op je schoenen is dus mooi meegenomen. Nu is de herfst- en wintercollectie bij veel winkels al live gegaan en enkele webshops vieren dat met wat korting.

Van Arendonk

Deze mooie schoenenwinkel bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren ze. Je nieuwe schoenen worden vanaf 16 september (!) gratis verstuurd en ook retouren zijn tot eind september gratis. Onder het mom van alle kleine beetjes helpen, is dit toch een leuke tegemoetkoming aan alle schoenverslaafde shoppers. Verder hebben ze tot en met 3 september nog SALE.

Direct naar Van Arendonk

Spartoo

Deze webshop biedt standaard al gratis verzending voor de nieuwe collectie, maar in september 2017 krijg je via onderstaande link ook nog eens 20% korting op schoenen van de eigen merken met de Spartoo kortingscode ‘EIGENMERKSP‘. Eigen merken? Jazeker, doet niet onder voor de dure merken waarbij je alleen betaalt voor de naam. En wie wil er nu geen korting op schoenen? Soms zijn de beste schoenen gewoon van het huismerk. Dus, shop lekker!

Come Get Fashion

Deze webshop kende ik persoonlijk niet, maar het aanbod lijkt een beetje op dat van Sacha voor zo ver ik kan zien. Leuke biker boots en nog wat geinige sneakers en sandalen (in de sale dan). Wil je het eens proberen, dan krijg je met kortingscode ‘SCHOENEN20‘ een mooie korting van 20% op de hele schoenencollectie gedurende de maand september. Ain’t that pretty?

Direct schoenen zoeken bij Comegetfashion

 

 

Disclaimer: als je op de linkjes klikt dan verdien ik paar cent. Steun de hardwerkende hobbyblogger en vergeef me deze advertentie. Overigens meen ik wel oprecht dat korting echt superchill is, normaal krijg je alleen 20% aan het eind van een seizoen en dan zijn alle leuke schoenen vaak al pleite.