HomeDe leukste sandalen voor de zomer (en het is SALE!)Beauty en LifestyleDe leukste sandalen voor de zomer (en het is SALE!)

De leukste sandalen voor de zomer (en het is SALE!)

Ja, joh, de zomer is al bijna voorbij hoor ik je denken. We moeten straks alweer de truien met lange mouwen in de kast terug leggen en rekening gaan houden met plensbuien. Ga jij nog eens lekker over sandalen beginnen. Maar ja, dat is expres! Want het is overal SALE en dat betekent dat je nu heel voordelig goedkope schoenen kunt vinden. En sandalen dus.

De zomer is heus nog niet voorbij. Ik kan me jaren herinneren dat je in oktober nog steeds met korte mouwen en korte broeken kon rondlopen. Dat betekent dat als je nu nog sandalen gaat kopen, je er dit jaar heus nog veel aan hebt. Als je er zuinig op bent, kun je ze ook de jaren erna nog maandenlang dragen. Dus dat is extra voordeel als je nu in de sale gaat kopen.

Maar nu hoor ik je denken: sandalen, dat zijn toch best suffe schoenen? Denk Birkenstock of van die wandelsandalen waar je mensen altijd met witte sokken in ziet rondlopen. Nou, ja, goed, dat zijn ook sandalen, maar die bedoel ik dus even niet. Ik zag dit jaar echt superleuke sandalen in heel veel webshops. Met een hakje, met van die bandjes rond je enkel, met een plateau, met espadrillezool én bandjes, echt, sandalen zijn nog nooit zo terug van weggeweest. Je kunt er zulke leuke outfits mee creëren. Dus, als je verder leest zie je welke sandalen ik zelf superleuk vond én ik heb wat leuke outfitcombinaties voor je opgesnord. Misschien wel een goed excuus om ook even nieuwe kleding te shoppen.

Leuke sandalen

Deze leuke sandalen kwam ik zelf tegen. Daarvan heb ik die van Sacha inmiddels zelf in mijn bezit en ze combineren heel lekker met nette jurkjes, maar ook met mijn jogging jeans en harembroek. Die van Panama Jack staan nog op mijn wishlist, al heeft Unisa iets vergelijkbaars, dus dat is nog even twijfelen. Die van Fred de la Bretonière vind ik gewoon heel gaaf, maar zou ik zelf nooit dragen. En nogmaals: je kan ze in diverse webshops inmiddels voor een zeer schappelijk prijsje in de sale vinden allemaal.

Klik op het plaatje om direct naar de verkopende webshop te gaan.

Fred de la Bretonière

Alma en Pena

Hilfiger

Unisa

Sacha

Welke vind jij de leukste? Ik ga dus zeker nog even voor die van Unisa of Panama Jack kijken.

Sandalen met bandjes outfit tips

De sandalen met bandjes die je langs je been omhoog strikt zijn helemaal hip. Wel is het een uitdaging om niet eruit te zien als een worst met touwtjes, maar als je ze niet te strak knoopt, komt dat zeker goed. Je kunt je echter nog even afvragen waar je ze bij gaat dragen. Zeker als je normaliter alleen spijkerbroeken draagt. Bijkomend voordeel van sandalen met bandjes is dat ze bijna overal bij te dragen zijn. Ze staan extreem gaaf bij shorts, dan lijken je benen echt heel lang! Maar onder een lekker zomerse wijde jurk staan ze ook mooi. Over die spijkerbroek gesproken: als je de broekpijpen van je skinny jeans een stukje oprolt, dan kunnen deze sandalen er uitstekend onder.

Kijk maar mee op deze Pinterest plaatjes.

Nu heb ik zelf dus recent die zwarte sandalen met bandjes van Sacha en ik vond het superleuk. Nooit van mijn leven schoenen met bandjes gehad, nooit ballet gedaan ook. In dit geval blijven de bandjes goed gestrikt zitten, omdat het suède lekker stug is. Het zit heerlijk aan je voeten ook, omdat suède behalve stug ook aangenaam aanvoelt. Overigens kleine tip: als je gaat strikken, begin langs achter. Sla ze een keer naar voren en nogmaals naar achter en strik ze daarna vast aan de voorkant. Laat ruim voldoende lint/bandje over om te kunnen strikken. Sla een slag terug als je merkt dat je tekort komt, ga niet lopen sjorren, daar krijg je het eerder genoemde worst-effect van. Trek het niet te strak, gewoon dat je voelt dat het stevig zit en niet knelt. Je benen worden gedurende de dag altijd wat voller, dus het gaat vanzelf strakker zitten.

Anyway, ik droeg ze laatst zo, erg leuk vond ik zelf:

2 thoughts on “De leukste sandalen voor de zomer (en het is SALE!)

Comments are closed.