HomeDe diamanten van Claudia Lijnsvelt zijn je nieuwe beste vriendenBeauty en LifestyleDe diamanten van Claudia Lijnsvelt zijn je nieuwe beste vrienden

De diamanten van Claudia Lijnsvelt zijn je nieuwe beste vrienden

Oh my, ik moet ook niet naar persevents gaan waar ze allerlei leuks tonen. Ik kwam daar de Rocks on a Rope tegen, van Claudia Lijnsvelt. En nu kan ik niet stoppen met kwijlen en hopen op een onverwachtse bom geld. Want ik wil mijn lijf volhangen met de prachtige sieraden van deze dame.

Rocks on a Rope is een collectie van de meest verfijnde sieraden die je ooit hebt gezien. Kleine diamantjes die met een speciale techniek zijn doorboord, zodat ze aan een gouden koord geregen kunnen worden. Het koord is ultradun, maar heeft de kracht van een sterk touw en van dichtbij ziet het er ook uit als een gevlochten stukje touw. Met dat verschil dat deze touwtjes van goud zijn.

lush-008

Claudia Lijnsvelt maakt gebruik van donkere diamanten, die op het goud en rose goud prachtig uitkomen. Laat goud nou net helemaal mijn ding zijn. Ik ben een van de weinige mensen die goud kunnen dragen, zo hoor ik vaak om me heen. De meesten die ik ken dragen liever zilver. Dus als ik sieraden zie die van echt goud zijn gemaakt en bovendien een staaltje verfijning tentoon spreiden waar je u tegen zegt, dan ben ik verkocht.

Zelf zegt Lijnsvelt er dit over:

As a jewelry designer I want my pieces to caress the feminine skin. Accentuate and celebrate the natural instead of creating a statement in sole aim to hide any flaws.

Ik ben zelf vooral gek op de Tie a Knot ringen. Ze worden op maat geknoopt en dat ziet er erg leuk uit! Of het in de praktijk niet steeds in de weg zit, van die bungelende draadjes, wil ik nog wel eens vragen, of beter, uitproberen, maar het is wel een partij snoepig.

DSC_0014DSC_0015

Daarnaast staat ook een nieuw armbandje hoog op mijn verlanglijstje sinds ik mijn eigen dierbare gouden armbandje kwijt ben geraakt na het sporten (don’t ask) en komt een armband uit deze geweldige collectie zeker in aanmerking. Als ik de loterij gewonnen heb, welteverstaan. En als ik dan toch bezig ben, nieuwe oorbellen kunnen er ook wel bij. You get the point, ik was volledig overdonderd door deze subtiele bling en snap nu nog beter wat Carol Channing, Marilyn Monroe en Beyoncé bedoelden…