HomeZomertip: weet of je ijssalon je favoriete smaak nog heeftApps en WebsitesZomertip: weet of je ijssalon je favoriete smaak nog heeft

Zomertip: weet of je ijssalon je favoriete smaak nog heeft

De zon schijnt even en meteen lopen er van alle kanten lente- en zomertips de mailbox binnen. Ook de rss-reader loopt over en daar zag ik een bericht over iets heel tofs. Het heet social dipping en het is een tool voor ijssalons om aan hun klanten te laten weten of ze bepaalde smaak ijs nog hebben. Handig!

Nu heb ik dit in het geheel nog nergens gezien, maar ik verwacht natuurlijk dat komende zomer iedere ijssalon die tool gebruikt. En dat dan gekoppeld aan een Android (vooruit, iPhone mag ook) applicatie en ik ben tevreden. Praktisch voor al die momenten waarop ik echt een craving heb voor citroenijs of, mijn favoriet sinds jaren: yoghurt-amarena ijs.

Nog toffer zou het zijn als die ijssalons echt meetapparatuur in hun bakken hangen, zodat real time wordt bijgehouden hoeveel er nog is. Kun je een beetje je kansen bekijken als je ziet dat het bijna op is en je moet nog een kwartier fietsen. Ik zeg: het wordt een mooie zomer zo!

Via: Inspiration Overload

2 thoughts on “Zomertip: weet of je ijssalon je favoriete smaak nog heeft

Comments are closed.