HomeToffe webshop: Marington.nl en mijn nieuwe rugtasApps en WebsitesToffe webshop: Marington.nl en mijn nieuwe rugtas

Toffe webshop: Marington.nl en mijn nieuwe rugtas

Volg je mij een beetje, dan weet je dat ik gek ben op nieuwe spullen. Nu kom ik vrij vaak op nieuwe webshops maar deze vond ik best tof qua concept: Marington.nl. Een website in lifestyle en wonen en fashion. Gekke combinatie denk je? Nee joh, Sissy Boy doet dat ook en dat werkt ook prima. 

Marington is een vrij overzichtelijke webshop met leuke producten. Het eerste wat me opviel waren de mooie leren tassen. Ik ben echt heel erg kritisch als het op tassen aankomt, want ik vind het ondingen. Al dat gesjouw met spullen die je alleen maar bij je hebt voor de zekerheid en dan dat eeuwige gegraaf als je een keer echt iets nodig hebt. Bij moeten ze praktisch zijn en een beetje stijlvol. Dus. Maar dat zit wel goed met de tassen die Marington verkoopt. Ze hebben tassen in redelijk betaalbare prijzen, maar ook wat duurdere voor als je echt even los wilt.

marington

Vervolgens dwaalde ik al snel af naar de categorie met woninginrichtingsaccessoires. Specifiek de verlichting, want over een maandje of 2 heb ik een nieuwe lamp in mijn woonkamer nodig. Ook een nieuw dressoir en salontafel maar die heb ik al op het oog. Daarvan kan ik nu alleen nog hopen dat ze niet uitverkocht zijn begin januari. De verlichting die Marington verkoopt is ook lekker divers en afwisselend. Volgens mij moet je voor veel stijlen hier wel iets kunnen vinden. Ik vond het zelf nog erg lastig dus ik besloot nog even te wachten met de keuze voor een lamp.

Verder is er nog heel veel wat ik op een ander shopmoment even verder ga ontdekken. Voor nu bleef ik toch bij de tassen. Ik loop nu elke dag met een vrij grote laptoptas in mijn hand, terwijl daar eigenlijk alleen een laptop in zit als ik naar een beurs of congres ga. Tijd voor een mooi en compact tasje dus. Ik koos uiteindelijk voor een vrouwelijk zwart leren rugtasje. Aan de binnenkant een vakje met rits en een vakje zonder rits. Aan de achterkant van de tas zit ook nog een los vakje met rits en aan de voorkant een vakje zonder rits. Daar bedacht ik al snel bij dat er een koffiebeker in past 😉 heel belangrijk natuurlijk.

Op de foto’s hieronder zie je hoe mijn nieuwe aanwinst uiteindelijk bij mij belandde. Vind je hem ook niet prachtig?

dsc_0091 dsc_0093 dsc_0094 dsc_0095_20161110_155833

Kende jij Marington al? Wat vind jij het leukste bij deze webshop?

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik van Marington een product mocht uitkiezen. Dit heeft overigens niet mijn mening over de webshop of dit tasje beïnvloed. Ik wilde jullie graag kennis laten maken met deze webshop en als ik er zelf niet enthousiast over was, schreef ik er ook niet over!

One thought on “Toffe webshop: Marington.nl en mijn nieuwe rugtas

Comments are closed.