HomePrijswinnaar Idee-wedstrijd en resultaatAlgemeenPrijswinnaar Idee-wedstrijd en resultaat

Prijswinnaar Idee-wedstrijd en resultaat

Vorige maand heb ik iedereen die mijn blog leest opgeroepen om een idee op te sturen. Je kon daar een iPod-dock van Altec Lansing mee winnen. Inmiddels is de instuurtermijn verstreken en heb ik alle ideeën geteld en doorgenomen. En the winner is…

Moeilijk te bepalen. In bijna alle ideeën die ik kreeg zat wel iets bruikbaars, maar er was niet echt een idee dat er voor mij uitsprong. Het is ook moeilijk om voor iemand anders te bedenken waar zijn of haar website heen zou moeten. Ik had stiekem gehoopt op meer respons, zodat ik beter zou kunnen achterhalen waar mijn lezers op letten. Misschien is het niet nodig. Misschien is mijn website wel goed zoals ie is. Er zit groei in de bezoekersaantallen, dus misschien moet ik daar tevreden mee zijn.

Toch hou ik van vooruit gaan, van nieuwe ideeën bedenken en die uitvoeren en dat geldt ook voor mijn website. En nu ik al een tijdje een zakelijke website erbij heb, waren mijn ideeën even uitgeput. Het enige wat ik zelf al had bedacht is dat die scheiding tussen privé en zakelijk dan ook weer duidelijk moet worden. Vandaar de winnaar ook niet iemand die mij dat ook vertelt. De winnaar is iemand met een paar tips waar ik zelf nog niet aan had gedacht…

De winnaar is:

@kiliand, die op het laatste moment nog toffe ideeën instuurde. Praktische dingen, waar ik meteen mee aan de slag kan. Kilian wint dus de Ocitv 102, maar mag ook kiezen om hem als kerstcadeau te geven aan iemand anders.

Een goede tweede plek is overigens voor @spems. De vertelde me over de blogchallenge. 30 dagen elke dag over een ander onderwerp schrijven. Soms redelijk triviale onderwerpen waar ik me normaal op dit blog niet aan zou wagen, maar toch geen slecht idee. Ze hoeven dan ook niet heel lang te zijn, die blogposts. Misschien dat ik er dan warempel elke dag tijd voor zou hebben.

De ideeën waar ik absoluut meer mee wil gaan doen:

  1. Videoblogs maken
  2. Lijst met best gelezen artikelen

  3. Gastblogs regelen
  4. Meer focus op eigen ervaringen
  5. Iets subtieler kleurgebruik

Helaas ben ik geen designer, dus wat dat kleurgebruik en dergelijke betreft kan ik best iemand gebruiken die een redesign voor me maakt…heb alleen ook nog eens geen budget. Maybe keep on dreaming then…

Wat wel duidelijk werd uit alle reacties is dat Anneliesje.nl nog meer authentiek mag worden. Meer van mezelf laten zien. Mijn frustraties, mijn observaties, mijn belevenissen en dat dan doorspekt met de dingen die mij interesseren, zoals SEO, ICT, (sociale) media, teksten schrijven en vrouwendingen, zoals het ooit bedoeld was. Maar dan niet met tips en trucs en tools, die bewaar ik dan voor mijn zakelijke site.

Ik wil in ieder geval iedereen die meegedacht heeft heel erg hartelijk bedanken! En mocht je nou in de toekomst ook nog ideeën hebben, voor de hele website, maar ook ideeën voor mij om over te schrijven (ik maak er een lijstje van) dan hoor ik ze natuurlijk graag.

One thought on “Prijswinnaar Idee-wedstrijd en resultaat

  1. Hee wat leuk!

    @kiliand, gefeliciteerd! En Annelies, misschien kun je beginnen met een blog te tikken over zijn blogtips? Want ik ben heel benieuwd!

Comments are closed.