HomeNieuwe gadgetblog intogadgets.nl liveAlgemeenNieuwe gadgetblog intogadgets.nl live

Nieuwe gadgetblog intogadgets.nl live

Achter de schermen waren we al een tijdje bezig met intogadgets.nl, een nieuw blog over gadgets. Een spin-off van Anneliesje.nl, omdat hier de gadgetsectie wel zo uitgebreid werd dat de andere artikelen wat weggedrukt werden. En vandaag is hij officieel live gegaan.

intogadgets.nl is een blog met alles over je favoriete gadgets. Je vindt er de reviews die ook al op Anneliesje.nl stonden, maar ook commentaren van de bloggers op technieuws en aankondigingen van fabrikanten, cadeautips, uitgebreide artikelen over gadgetgerelateerde onderwerpen en do-it-yourself tips en trucs.

frontpage intogadgets

Een klein maar vertrouwd blogteam werkt er hard aan om je regelmatig van toffe artikelen over gadgets te kunnen voorzien. We zullen de komende tijd nog veel bijschaven, goed luisteren naar het commentaar van de lezers en hopelijk kunnen we ook het blogteam nog uitbreiden met enthousiaste gadgetfreaks!

Op Anneliesje.nl zullen over een maandje ongeveer de artikelen over de gadgets helemaal verdwijnen. Als je ze nu tegenkomt word je doorverwezen naar intogadgets.nl. Dus over een maand kun je hier vooral volop lezen over lifestyle, apps, boeken en beauty.

Je kunt intogadgets.nl ook volgen op Facebook en Twitter, voor kijkjes achter de schermen en verslagen van persconferenties en events.