HomeNieuw design voor Anneliesje.nlAlgemeenNieuw design voor Anneliesje.nl

Nieuw design voor Anneliesje.nl

Al een paar weken (zeg maar gerust maanden) ben ik bezig geweest met een nieuw design voor Anneliesje.nl. En nu was het gisteravond dan zo ver dat ik het aandurfde om het online te zetten. Het is gemaakt door @jeffsimons en ziet er dus heel anders uit dan de oude Anneliesje.nl.

Ik wilde de diverse soorten content die ik graag deel wat beter toegankelijk maken. Allereerst zijn daar de gewone blogposts, die staan als vanouds gewoon netjes op de homepage. Tussen de blogs door zullen nog steeds korte berichtjes verschijnen, voor iedereen die af en toe eens komt bladeren op de site, dan staat er altijd wat nieuws. Wat nieuw is, is dat ik video’s die ik gespot heb en wil delen binnenkort rechts in de zijbalk plaats. Als je dan op de knop eronder klikt ga je naar een overzichtspagina met al mijn verzamelde video’s. Maar zoals je ziet is dat nog niet af.

De rest is op wat kleine dingetjes na af. De knoppen om te delen moet ik nog aanmaken en geplaatst zien te krijgen. Helaas moet ik daarvoor nog even goochelen met de positionering. Als het goed is werken alle formulieren nog wel zoals ze zouden moeten. Mocht je toch iets niet kunnen doen en het staat niet in deze post gemeld, mail dan even naar info at anneliesje punt nl of DM (!) even op Twitter. Vind het namelijk niet netjes om niet-werkende dingen in de publieke timeline te gooien.

Laat me weten wat je vindt van het nieuwe design!

3 thoughts on “Nieuw design voor Anneliesje.nl

Comments are closed.