HomeMe-to-you fan van de maandAlgemeenMe-to-you fan van de maand

Me-to-you fan van de maand

Begin februari kwam ik bij toeval terecht op de website Me-to-you.org, een fansite van de grijze me-to-you knuffelberen, opgezet door Ilona, een Tilburgse studente. De website is ooit begonnen als community op Zeelandnet (jawel..) en daarna verder uitgebouwd tot wat het nu is.

me-to-you knuffelIk vind deze knuffelberen al jarenlang supertof en erg mooi gemaakt, dus ik vond dat wel interessant. Het mooie van de site was dat ze elke maand een knuffelbeer van wel 30cm!! weggeven aan de fan van de maand. Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen en hopen dat je geloot wordt.

Nu vind ik loterijen altijd een beetje vervelend, want op de een of andere manier win je echt nooit wat, altijd ‘bijna’. Maar toch heb ik mijn gegevens ingevuld, en jawel, ik won warempel! Dus ik een mooie knuffelbeer thuisgestuurd gekregen, handmade en echt erg mooi! In een reactie op de website heb ik beloofd dat ik een weblog post zou maken hierover, dus bij deze, ietwat verlaat, alsnog een post over deze fantastisch mooie me-to-you knuffelbeer!