Home#30dayblogchallenge: tv-programma waaraan ik zou mee willen doenAlgemeen#30dayblogchallenge: tv-programma waaraan ik zou mee willen doen

#30dayblogchallenge: tv-programma waaraan ik zou mee willen doen

Zo, dit wordt een korte blogpost hoor. Deze hoort in het rijtje vragen waar ik liever geen antwoord op geef. Maar we zijn er nou toch, dus ik zal even mijn creativiteit aanspreken om toch een zinnig verhaal te maken.

Nu staat natuurlijk buiten kijf dat je alleen meedoet aan een tv-programma om jezelf in de kijker te spelen, of als je lid bent van de Postcode Loterij en iets wilt winnen of als je echt niks beters te doen hebt en dan bij Lingo te zien bent.

Laten we voorop stellen dat ik geen ambities heb om bekende Nederlander te worden. En te blijven. Hoewel alle tv-programma’s tegenwoordig moeite lijken te hebben om nog bekende Nederlanders te vinden die mee willen doen, dus daarom ook maar ‘gewone’ mensen toelaat. Daarbij heb ik ook genoeg anders hobby’s (zoals dit blog schrijven) om me niet te gaan vervelen, dus hoef ik ook niet mee te doen met allerlei spelletjesprogramma’s op tv.

Op zich is er niks mis mee. Ik keek vroeger altijd naar Lingo en iemand moet het spelen, anders had ik niks om naar te kijken. Geldt ook voor Get the Picture, Waku Waku en voor Capibara.

Als ik dan toch echt moet kiezen, dan had ik nog wel mee willen doen aan Tien voor Taal, maar dat is niet meer op tv helaas. Die show had ik ook makkelijk kunnen winnen met een 9 op mijn diploma voor Nederlands. Over diploma’s gesproken: het programma Herexamen vond ik ook echt gaaf. Misschien dat ik dat nog wel van dichtbij had willen zien.

Momenteel kijk ik eigenlijk amper televisie en zou niet snel iets kunnen bedenken waaraan ik mee zou kunnen doen. Ik vind de meeste spelletjesprogramma teveel entertainment en weinig serieus. De Slimste Mens zou nog kunnen, maar daar ben ik niet zo geschikt voor denk ik. De Jongens tegen de Meisjes zou ik wel geinig vinden, ik word waarschijnlijk echt bloedfanatiek 😛

Ik zou me echter niet snel laten lenen voor tv-programma’s als Temptation Island (tenzij ik één van de singles ben, natuurlijk) of Wie is de Mol (dit vooral omdat ik niet tegen al die geheimzinnigheid kan en zelf een slechte Mol zou zijn).

Aan welk programma zou jij graag mee doen? Of juist helemaal niet? Let me know in een reactie, of schrijf zelf een blog erover (met even een linkje naar deze natuurlijk ;-)).